Rodica Bârlă: 𝘃𝗼𝗶 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘂𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁 𝗹𝗮 funcția de 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗮𝗹 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 Puiești din partea PSD

de Stiri Buzau Media

Stimați cetățeni ai comunei Puiești,

Din respect pentru cei care, în urmă cu patru ani mi-ați acordat votul dumneavoastră de #încredere, ați crezut și credeți în continuare în mine, dar și din dorința de a duce la bun sfârșit proiectele de #modernizare începute, 𝘃𝗼𝗶 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘂𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁 𝗹𝗮 funcția de 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗮𝗹 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 #Puiești din partea Partidului Social Democrat.

Pornesc la drum cu o #echipă unită și puternică, alături de cei care mi-au fost alături până acum, dar și de cei care au decis să ni se alăture pe parcurs, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮 𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗰𝗲 𝗮𝗺 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗯𝗶𝗻𝗲 și 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗱𝘂𝗰𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗹𝘁 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶.

Candidez pe baza promisiunilor împlinite, având în vedere faptul că, în cei trei ani de mandat, am reuşit să schimb cât de cât fața comunei și să fac câte ceva pentru toţi locuitorii comunei: pentru tineri şi pentru vârstnici, pentru copii şi pentru părinţi, pentru cei care acordă importanţă şcolii, pentru cei care cred că biserica e importantă, pentru iubitorii de sport, dar mai ales, pentru cei care cred că #dezvoltarea comunei este o prioritate.

În ceea ce mă privește, am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință, am muncit cu drag și spun eu și cu spor, pentru a face din comuna noastră un loc în care să-ți fie #drag să trăiești.

Am atras cele mai multe 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗻𝗲𝗿𝗮𝗺𝗯𝘂𝗿𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 pentru toate domeniile de activitate, 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟱 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗹𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟲 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 aflate în diferite stadii, unele în implementare, altele cu contracte de finanțare semnate sau în faza de completare documentație.

Însă, mai am nevoie de încă un mandat pentru a duce la îndeplinire proiectele pentru care am obținut finanțare, dar și pentru a demonstra că, și la Puiești, se poate. Trebuie să recunoaștem că mai este mult de muncă și de investit, dar consider că suntem pe drumul cel bun.

Mă bazez pe sprijinul tuturor celor care iubesc acestă #comună și care cred cu tărie că 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗻𝗼𝗶 𝗱𝗲𝗽𝗶𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat până acum și sunt convinsă că și de aici înainte vă voi răsplăti încrederea cu toată priceperea mea!

Suntem pe drumul cel bun și trebuie să mergem mai departe

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Rodica Bârlă,
Candidat PSD la funcția de primar al comunei Puiești

Rodica Bârlă, primarul comunei Puiești