Sărbători de Crăciun la Lopătari

de Stiri Buzau Media

Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari:

La fel ca și anul trecut, am propus consilierilor locali să oferim fiecărui elev din comuna Lopătari un pachet de sărbători, o bucurie care să-i mai înveselească în această perioadă complicată din copilăria lor. Ei au acceptat, iar zilele astea copiii primesc la școală câte o carte, un joc și ceva dulciuri. Același lucru l-am făcut la final de an școlar.

În plus, ca și anul trecut, câteva entități private s-au oferit să ajute câteva familii mai nevoiașe, primind tot sprijinul nostru. Pentru asta, le mulțumim din suflet!

Sper să înțelegem că la Lopătari ne avem doar pe noi înșine și ne auto-gospodărim împreună. Primar, consilieri locali, cetățeni – trebuie să înțelegem că în ciuda diferențelor ocazionale de opinie este nevoie să ne unim și să mișcăm comuna din loc. La Lopătari avem mult de recuperat și vom recupera cu resursele pe care le avem. Putem să nu figurăm pe listele albe ale mai marilor acestei țări, noi avem o listă a noastră care se cheamă „Prietenii comunei Lopătari”. Și cu ea vom izbândi, sunt convins.

Nu uitați că pe 27 decembrie sărbătorim finalul de an la Căminul Cultural din comuna Lopătari, unde vă pregătim o expoziție de pictură, obiecte lucrate de meșteri locali și costume naționale autentice din colecțiile personale ale unor oameni de bine din comună. Vă așteptăm cu drag să ne călcați pragul!

În imagine intrarea în canionul de sare de lângă cătunul Săreni, pe care-l puteți explora la plecarea din tărâmul de poveste al comunei Lopătari.

 

Știri despre: ,