Ședința AGA de la Compania de Apă, amânată pentru miercuri, din lipsă de cvorum. Ce s-a întâmplat cu mandatul reprezentantului municipiului Buzău

de Stiri Buzau Media

Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă nu s-a ținut astăzi după ce s-a stabilit că reprezentantul acționarului majoritar – municipiul Buzău – nu deține documente conforme pentru a participa la ședință.  O nouă întâlnire a fost convocată pentru miercuri dimineaţă. 

Membrii A.G.A. ar fi trebuit să voteze un raport privind remuneraţiile administratorilor primite în anul 2015, altul legat de activitatea consiliului de administraţie pe semestrul I 2016, bugetul de venituri şi cheltuieli pe acest an şi desemnarea unui auditor. Deși a venit cu un mandat din partea C.L.M. pentru a modifica ordinea de zi şi pentru a opera anumite modificări la bugetul de venituri şi cheltuieli al Companiei de Apă, reprezentantul municipalităţii, Georgeta Cristea, nu și-a putut exercita mandatul deoarece acesta ar fi fost valabil doar în ceea ce privește suplimentarea ordinei de zi, nu și în ceea ce privește ordinea de zi propusă de Consiliul de Administrație, după cum a precizat ulterior președintele CA al Companiei de Apă, Dumitru Cristea.

Astfel că s-a declarat lipsă de cvorum. Reprezentanţii acţionarilor au fost reconvocaţi pentru miercuri dimineaţă, la ora 9.00.

Ședința de miercuri a AGA ar putea fi un nou eșec, din lipsă de cvorum sau ar putea fi ținută doar pentru adoptarea ordinii de zi, fără propunerile Primăriei Buzău.

Știri despre: