Ședințele AGA de la Compania de Apă s-au încheiat înainte de a începe

de Stiri Buzau Media

Ședințele Adunării Generale a Acționarilor de la Compania de Apă, Ordinară, respectiv Extraordinară, programate pentru luni după-amiază, la sediul de la stația de epurare, s-au încheiat înainte de a începe. 

Președintele Consiliului de Administrație al Companiei de Apă SA, directorul tehnic Dumitru Cristea, a invocat din nou lipsa cvorumului, precizând că hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău, adoptată vineri, are același conținut cu HCLM suspendată de Tribunalul Buzău, deși este știut că hotărârea trimisă de Primărie C.A. -ului de la Compania de Apă fost adoptată sub directa supraveghere a reprezentanților serviciului juridic al Prefecturii.

De asemenea, reprezentantul C. A. a semnalat un viciu de redactare a procurii pe care primarul a dat-o șefului Serviciului Resurse Umane al Primăriei, Georgeta Cristea, respectiv o inadvertență între mandatul acordat de consilieri și ceea ce era înscris în actul emis de Primărie.

Ca urmare, Dumitru Cristea a decis amânarea, pentru marți dimineață, a celor două ședințe, ănsă este puțin probabil acestea să aibă loc.

Știri despre: