@Smiley_Omul, pe 30 octombrie, la Buzău

de Stiri Buzau Media

Un concert cât o viață de OM, promite Smiley să ofere spectatorilor care vor veni în cele 15 orașe în care ajunge cu turneul sau național @Smiley_Omul. Cele peste 2 ore de live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui OM – copilăria, adolescență, maturitatea și bătrânețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

Turneul național @Smiley_Omul va începe la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sindicatelor și va continuă pe 30 octombrie la Buzău, la Sala Sporturilor, pe 5 și 6 noiembrie la Constanța, la CCS, pe 7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor, pe 10 și 11 noiembrie la Ploiești, la CCS, pe 12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș, la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă, pe 19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de vara, pe 11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă și se încheie pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă.

Povestea vieții unui OM va fi spusă în două planuri, unul real unde muzica și interpretarea artistului Smiley se îmbină cu show-ul coregrafic și măiestria instrumentală a trupei prezente pe scenă și un plan virtual creat de mixul video, spectacolul de lumini și tehnologia de ultima generație în concertistică internațională care împreună vor crea magia emoției în sala de spectacol. „Suntem mulți, zeci, dacă nu chiar peste 100 de oameni care ne punem mințile, creativitatea, sufletele, zilele și nopțile la bătaie pentru că @Smiley_Omul să fie un show mare și plin de emoție despre și pentru fiecare OM care va veni să ne vadă.”, spune Smiley nerăbdător să înceapă călătoria prin țară.

Peste 200 de lumini, o suprafață video totală de 185 mp alcătuită atât din module de ecran LED, cât și din aparate de lumină multielement și folosirea tehnologiei revoluționare de live pixelmaping vor crea o prelungire a planului bidimensional și un efect ce percepție tridimensională în sălile de concert. Etapă de proiectare a scenei pentru turneul @Smiley_Omul și a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapă de preprogramare depășește și ea 150-200 de ore.

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 orașe ale țării din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/.

Știri despre: ,