Test. Alege o frunză şi află ce spune asta despre tine!

de Stiri Buzau Media

test_frunzeFrunzele copacilor îți pot dezvălui trăsături ascunse ale personalității voastre. Cum? Testul psihologic de mai jos va interpreta alegerile făcute și îți va oferi informații prețioase despre tine.

Tot ce trebuie să faci este să priveşti cu atenţie cele şase frunze de copac din imaginea de mai sus şi să o alegi pe cea care te atrage mai mult. Apoi, citeşte interpretarea deciziei tale:
1. Ești sigur pe tine. Orice poate deveni un subiect de discuție pentru tine. Ai mereu o părere despre orice. Faptele și adevarul sunt importante pentru tine, cu ajutorul lor concepi planuri de atac în situații de criză pentru că ești un strateg dibace.
2. Ești o persoană empatică și sensibilă. Ai mare răbdare cu oamenii. Unii ar putea spune despre tine că ești cea mai caldă persoană din Univers. Prețuiești pe toți ce au intrat în viața ta și ai scarifica totul pentru ei. Oferi dragoste și prietenie necondiționată prietenilor tăi.
3. Ești o persoană atentă și grijulie. Dacă lumea ar avea mai multe persoane ca tine, ar fi o lume perfectă. Politicos și amabil, ții cont de bunele maniere, de etichetă și vei urma regulile chiar dacă nu îți plac. Fire sensibilă, vei reacționa la sentimentele celor din jurul tău.
4. Ești o persoană puternică, dar numai atunci când situația o cere. Ai tendința să-i împingi de la spate pe cei pe care îi crezi că pot mai mult. Datorită suportului necondiționat pe care îl oferiți prietenilor, dar și a loialității nimeni nu te poate uita.
5. Ești o persoană tenace, hotărâtă și capabilă. Dacă îți propui ceva, muncești până îți atingi scopul. Ai o putere interioară care te ajută să pui orice idee în practică fără prea mari eforturi. Fiind o persoană expresivă reușești să transformi destul de repede ceva obișnuit în ceva profund.
6. Ești o persoană tare jucăușă și spontană. Știi că viața nu e distractivă tot timpul, așa că încerci să faci tu distractivă viața. Reușești să umpli viața altora de optimism și bună dispoziție. Prietenii tăi au încredere totală în tine, ești o persoană onestă, cu picioarele pe pământ.
Sursa:unica.ro/ampress.ro