Top T 2021, trei zile de rock și blues la Buzău

de Stiri Buzau Media

Iubitorii rockului și ai bluesului sunt așteptați și anul acesta la Top T, „Festivalul Rezistenței Rock”, care ar urma să se desfășoare în perioada 17-19 decembrie, la Casa Tineretului, din municipiul Buzău.

Ca și în anii trecuți, cel mai longeviv festival de rock din România aduce în prim plan nume cunoscute ale rockului românesc, printre care Cargo și Timpuri Noi.

Vineri, pe 17 decembrie, în prima zi, vor cânta cei de la Kumm, Robin and The Backstabbers și Timpuri Noi. Sâmbătă, 18 decembrie, buzoienii se pot bucura de heavy metal, alături de trupele Hteththemeth și Dirty Shirt, iar seara va fi încheiată de bine-cunoscuta trupă Cargo. Festivalul se încheie duminică, 19 decembrie, pe ritmuri de blues, reprezentate de trupele Oxigen, Hot Leeks și Stones Free. În timpul celor trei zile de desfășurare, accesul la spectacole va fi permis doar celor vaccinați.

Festivalul de anul acesta este sponsorizat de către Asociația Hair, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și Fundația pentru Tineret Buzău.

Printre trupele care au participat la primele ediții ale Top T se regăsesc Iris, Roșu și Negru, Holograf, Celelalte Cuvinte, Compact, Voltaj, Cargo, Vița de Vie, Quo Vadis, Alternosfera și multe altele.

 

Știri despre: , ,