VIDEO: A doua zi de misiune în Grecia a pompierilor buzoieni

de Stiri Buzau Media

Astăzi este a doua zi de când pompierii buzoieni, alături de ceilalți salvatori din România, și-au început activitatea în misiunea internațională.

Prima misiune în Grecia a început cu o zi în urmă, continuând în același ritm și astăzi în zona Spathari, pe insula Evvia.

La această misiune participă în primă fază 35 de subofițeri, printre care și buzoieni care încadrează 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 2 cisterne. Alături de ei vor fi 4 ofițeri români, însărcinați cu dublă responsabilitate și anume coordonarea primului modul de intervenție, respectiv menținerea unei legături permanente cu ofițerul elen delagat în asistarea și buna desfășurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români.

Întreaga operațiune se desfășoară sub comanda ofițerilor eleni de pompieri ce gestionează efectivele,ei stabilind acționarea în ture a pompierilor, ture ce se rotesc la un interval de 6 ore, acordând astfel timp de repaus de la munca fizică intensă și condițiile grele și toxice la care sunt expuși pompierii.

Știri despre: , ,