Amenzi pentru nerespectarea ordonanțelor militare

361 de polițiști, 123 de jandarmi, 141 de polițiști locali și 56 de militari din cadrul MApN au fost angrenaţi în activităţi specifice în ultimele 24 de ore.

Cei 123 de jandarmi s-au asigurat că buzoienii au înțeles pericolul la care se expun și respectă măsurile impuse de starea de urgență. În urma activităților desfășurate de aceștia, au fost legitimate 50 de persoane care erau prezente în spațiul public, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 52.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. De asemenea, jandarmii au asigurat atât transporturile care doar au tranzitat județul Buzău, precum și cele cu persoane duse către centrele de carantină instituite la nivel județean.

De asemenea, structurile buzoiene de poliție, împreună cu polițiștii locali, au continuat activitățile de control la cei aflați în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 457 de persoane, fiind aplicată o sancțiune contravențională pentru nerespectarea regimului izolării la domiciliu, în valoare de 5.000 de lei, iar persoana în cauză a fost introdusă în carantină. Au mai fost aplicate 273 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, în valoare totală de peste 500.000 de lei.

amenzicoronavirusJandarmeriepolitie