Bănuit de furturi din locuinţă identificat de poliţiştii din Pătârlagele

de Stiri Buzau Media

În ziua de 19 februarie a.c., în continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigații criminale de la Poliția orașului Pătârlagele cu privire la două furturi din locuinţă a fost identificat principalul bănuit, stabilindu-se că ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, din oraşul Pătârlagele.

Prima faptă a fost  sesizată în ziua de 18 februarie a.c. de către proprietară – o femeie de 61 de ani din oraş Pătârlagele.

Din cercetări a reieșit că în noaptea de 17/18.02.2020, tânărul ar fi sărit gardul locuinței și ar fi forțat ușa unei magazii, de unde a sustras mai multe unelte de gospodarie, prejudiciul fiind estimat la suma de 1500 de lei.

De asemenea, în urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că tânărul este bănuite și de comiterea unui alt furt din locuință, faptă sesizată de către o altă localnică, în vârstă de 48 de ani.

În urma verificărilor a reieşit faptul că în urmă cu aproximativ trei săptămâni acelaşi tânăr a pătruns în incinta locuinței sale, dar și în locuința socrului său, de unde a sustrasunelte electrice de gospodăarie, valoarea prejudiciului fiind estimat la 1500 lei.

Polițiștii au recuperat prejudiciul și restituit păgubiților.

Cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Știri despre: , ,