Burlacu Adrian, primarul comunei Beceni: Dincolo de problemele cu care ne confruntăm cu toții, varstnicii se lupta zilnic cu o pandemie a singurătății, care fura din viața lor demnitatea și le degradează ireversibil starea de sănătate

În această situație se regăsesc și domnul Nicolae (65 ani) împreună cu sora lui, Lenuța (67 ani). Cei doi frați locuiesc împreună, însă nu au copii sau rude apropiate care să îi poată ajută măcar cu o vorbă bună. Pe lângă faptul că nu au pe nimeni, condițiile în care locuiesc sunt greu de suportat, însă o realitate a multor bătrâni care nu se mai pot descurcă singuri.

Domnul Nicolae era singurul care putea merge la muncă, însă din cauza condițiilor precare de locuit, lipsa unei alimentațîi corecte, starea de sănătate s-a degradat, astfel încât nu mai poate merge la muncă.
Singurul venit al celor doi bătrâni este indemnizația de încadrare în grad de handicap accentuat al doamnei Lenuța, în valoare de 375 Ron. Pentru cei care doresc să ajute pot lua legătura cu compartimentul asistență socială din cadrul primăriei sau la nr. de telefon 0786067700.

Burlacu Adrian, primarul comunei Beceni

beceniburlacu adrianprimaria comunei beceni