Fără permis și beat, a provocat un accident la Gălbinași

de Stiri Buzau Media
Fără permis și beat, a provocat un accident la Gălbinași

Fără permis și beat, a provocat un accident la GălbinașiAlcoolul la volan și viteza sunt principalele cauze ale accidentelor produse în județul Buzău. Cu toate acestea, șoferii continuă să conducă în stare de ebrietate și cu viteză, crezându-se regi pe șosele, fără a le fi frică de urmări sau de mâna lungă a legii.

Un astfel de accident a avut loc vineri seară. Un echipaj de siguranță publică de la Secția 5 poliție rurală Costești a fost direcționat să intervină la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale produs pe raza comunei Gălbinași.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că incidentul s-a produs după ce un tânăr de 26 de ani din Gălbinași a pierdut controlul mopedului cu care se deplasa pe raza localității de domiciliu și s-a lovit de un autoturism parcat în fața unui imobil.

Întrucât tânărul nu avea asupra sa nici un document de identitate au fost efectuate verificări în bazele de date, împrejurare în care s-a constatat că acesta nu figurează în evidența deținătorilor de permise de conducere.

Totodată, în urma testării alcoolscopice, polițiștii au constatat că tânărul consumase alcool înainte de a pleca la plimbare, aparatul etilotest indicând în cazul său o concentrație alcoolică de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Postului de poliție comunal Gălbinași.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns