Gloria Buzău, egal cu Dinamo, în primul meci din play-off!

de Stiri Buzau Media
Gloria Buzău a încheiat la egalitate, 1-1, primul său meci din play-off, cu Dinamo București, pe stadionul Arcul de Triumf, din București.
Prima mare ocazie a aparținut dinamoviștilor, după o combinație care l-a lăsat singur pe Neluț Roșu la unsprezece metri. Veteranul bucureștenilor a preluat pe piept, însă a șutat defectuos din voleu, peste poarta apărată de Relu Stoian. Gloria a fost însă echipa mai pragmatică. În minutul 41, buzoienii au speculat excelent un contraatac pornit de Lazăr, la capătul căruia Boiciuc a făcut ce-a vrut cu Bena apoi a șutat imparabil de la șase metri, deblocând tabela. Avantajul Gloriei a durat numai 4 minute. Ahmed Bani a reușit un gol spectaculos, după un șut la colțul lung, fără nicio șansă pentru Stoian.
După pauză, jocul n-a mai avut același ritm ca-n prima repriză. Toruși, trupa din Crâng putea să puncteze în minutul 56, prin același Boiciuc, însă șutul acestuia a lovit bara. Până la final, cele două adversare n-au mai forțat, mulțumindu-se cu egalul. Ambele urcă în clasament, pe locurile 4 și 5, devansând-o pe Unirea Dej, învinsă de Steaua.