Încă un mort în TRAGEDIA din Colectiv. Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, a murit în ANGLIA

de Stiri Buzau Media
Încă un mort în TRAGEDIA din Colectiv. Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, a murit în ANGLIA

Încă un mort în TRAGEDIA din Colectiv. Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, a murit în ANGLIAUnul dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv a murit marţi, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 48. Tudor Golu, ultimul decedat dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodgye to Gravity.

Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.

Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.

Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic şi animator 2D şi 3D, el fiind şi cel care a realizat videoclipul melodiei „The day we die”, al formaţiei Googbye to Gravity.

În incendiul din clubul Colectiv au mai fost răniţi alţi doi membri ai trupei Axial Lead, solistul Damian Radu şi chitaristul Christian Alban Popescu, ambii fiind internaţi în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, starea lor fiind stabilă.

Tudor Golu a făcut videoclipul melodiei „The day we die”, iar de ilustraţie s-a ocupat Radu Damian. În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numărul victimelor ajungând, marţi, la 48. Ultimul care a decedat este Tudor Golu, el fiind printre cei nouă răniţi transferaţi de la spitale din Capitală în unităţi sanitare din Marea Britanie.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă cinci au decedat, doi în Olanda, unul în Israel, unul în drum spre Elveţia şi ultimul în Marea Britanie.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns