INFORMARE DSP BUZĂU

Având în vedere situația epidemiologică a satului Râmnicelu și anume faptul că 25 de persoane au fost confirmate pozitiv cu infecție COVID-19, dintre care 5 persoane desfășoară activitate la nivelul administrației publice locale, vă informăm asupra măsurilor dispuse de către Direcția de Sănătate Publică Buzău:

1. Izolarea la domiciliu a tuturor contacților persoanelor confirmate cu COVID-19, precum și a membrilor de familie ai acestora.

2. La nivelul Primăriei a fost stabilit de către primarul comunei un număr de cel mult trei persoane care pot desfășura activitatea specifică pe perioada de monitorizare, sub conducererea primarului și a viceprimarului, cu condiția ca toate persoanele implicate în această situație să locuiască pe raza localității Râmnicelu în cele 14 zile de izolare la domiciliu, conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 414/2020 si Metodologiei INSP București.

3. Continuarea activității în cadrul Primăriei este strict condiționată de respectarea măsurilor de la punctul 2.

4. Se va executa dezinfecție prin firmă autorizată, în toate spațiile Primăriei, precum și în spațiile accesate frecvent de locuitorii comunității.

coronavirusdspRamnicelu