Marcel Vela face apel la respectarea măsurilor anti-COVID: Suntem pe un front deschis, cu un inamic pe care nu îl putem vedea

de Stiri Buzau Media

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut un apel pe Facebook la respectarea măsurilor anti-COVID de către români. Șeful MAI spune că „nu putem reveni la normalitate fără sacrificii”. 

„Trecutul, dar mai ales prezentul, ne învață că toți suntem supuși, într-un moment cheie, ca și acum, la un test al maturității și responsabilității.  Vorbim despre un test fără calificative, dar care ne poate așeza în fața unor suferințe cumplite. Contradicțiile, formarea unor tabere, dezbinarea, învrăjbirile de pe margine NU ne ajută să învingem și să depășim cu bine aceste momente care pot deveni catastrofale.

Luptele nu se câștigă într-un singur om, nici în doi…luptele se câștigă mereu în echipă!  Suntem pe un front deschis, cu un inamic pe care nu îl putem vedea! De ce lăsăm acest virus să producă dezbinare? De ce să formăm tabere? De ce nu încercăm doar să ne unim?

Fiecare zi în care alegem să arătăm cu degetul unii către alții, nu este altceva decât o zi în care permitem acestui inamic să câștige teren. Da, sunt sacrificii și eforturi din partea fiecăruia dintre noi, dar nu putem reveni la normalitate fără sacrificii! Dacă astăzi simțiți tragediile departe de dumneavoastră, pot doar să vă spun că sunteți binecuvântați și trebuie să fiți recunoscători pentru asta.

Trăim astăzi PROVOCAREA societății noastre, pe care doar #împreună o putem depăși”, a scris șeful MAI, pe Facebook.

Știri despre: ,