Metalul Buzău a învins Voința Limpeziș, după un meci echilibrat

de Stiri Buzau Media
Derby-ul buzoian al ligii a treia de fotbal, dintre Voința Limpeziș și Metalul Buzău, s-a încheiat previzibil, însă după un meci mai echilibrat decât se anticipa.
Metalul s-a impus la Limpeziș, cu 1-0, după un gol marcat, în minutul 43, de Alin Manea. Mijlocașul împrumutat de la Gloria a înscris cu latul, pe sub portar, după ce fusese angajat ideal, în marginea careului de 16 metri. Cele trei puncte pot conta enorm pentru Metalul Buzău în play-off, în contextul în care vor fi nouă meciuri cât se poate de echilibrate.
În ultima partidă a sezonului regular, Voința Limpeziș va avea o deplasare infernală, tocmai la Bacău, pentru revanșa thriller-ului din tur. Atunci, Voința conducea la pauză cu 3-0, dar după pauză moldovenii au întors soarta jocului, impunându-se cu 4-3. Pe sinteticul din Crâng, Metalul Buzău va primi replica formației Viitorul Ianca.
Liderul seriei, CSM Râmnicu-Sărat, a trecut de Unirea Braniștea, ocupanta locului 3. În ultima etapă, elevii lui Marius Tîrîlă vor juca în deplasare, cu Focșaniul.