Mihai Mărgineanu & Banda deschid Buzău International Arts Festival 2022

 

 

Mihai Mărgineanu & Banda deschid Buzău International Arts Festival 2022

Mihai Mărgineanu & Banda vor deschide anul acesta Buzău International Arts Festival 2022. Spectacolul este programat pentru ziua de duminică, 21 august, de la orele 19,30, într-o locație mai puțin folosită pentru astfel de evenimente. 

Recitalul va avea loc în Parcul Crâng, în zona Obeliscului, iar accesul este gratuit. Mihai Mărgineanu este un nume consacrat pe piața muzicală, fiind un cunoscut cântăreț, actor și compozitor român de muzică folk și pop rock, cu o linie melodică inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind chiar preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar versurile  fiind adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. 

Buzău International Arts Festival se va desfășura în perioada 20 august – 20 septembrie și îl va avea invitat de onoare pe actorul italian Michele Placido, cunoscut mai ales pentru rolul celebrului comisar Corrado Cattani, din serialul italian”Caracatița”. Michele Placido va fi prezent la Buzău în data de 17 septembrie.

 Preambului deschiderii oficiale a Buzău International Arts Festival 2022 va avea loc, sâmbătă, 20 august, cu mai multe evenimente stradale pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng, începând cu orele 17:00. Cei mici și cei mari se vor putea bucura de momente speciale alături de trupa de toboșari și suflători Superchill, trupa de jongleuri și dansatori cu foc Drum’n’Fire, statui vivante, artiști stradali, jonglerii pe sârmă, personaje din filme pentru copii și supereroi care vor împânzi bulevardul, o paradă a motocicliștilor de la clubul B-Zones RC Buzău, automobile retro expuse de pasionații lor proprietari, plus sute de baloane ce vor colora străzile.

 

 

 

Buzau International Arts FestivalMihai Margineanu & Banda