Polițiști premiați la IPJ Buzău

de Stiri Buzau Media

Pe 23 septembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, a avut loc festivitatea de premiere a poliţiştilor care s-au remarcat în activitatea profesională.

Festivitatea de premiere s-a realizat în prezenţa conducerii unităţii şi a şefilor structurilor de poliţie subordonate.

Activitatea a avut ca scop promovarea, recunoaşterea şi aprecierea profesionalismului, dar şi a creativităţii şi acţiunilor inovatoare în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Festivitatea a fost organizată împreună cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, care le-a oferit poliţiştilor vouchere cadou. Totodată, şeful inspectoratului le-a înmânat acestora diplome de apreciere.

Cei şase poliţişti daţi exemplu îşi desfăşoară activitatea în cadrul posturilor de poliţie, Biroului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic.

Palierul de cazuri soluţionate de către aceştia este unul complex, de la identificarea autorilor unor furturi de mare prejudiciu sau depistarea de persoane puse în urmărire naţională, până la iniţierea unor acţiuni umanitare în aria de competenţă.

Şi cum serviciul în slujba comunităţii reprezintă coordonata activităţii lor profesionale, la întoarcerea în comuna Glodeanu Sărat, şeful postului de poliţie  – agent principal Radu Anton şi-a convocat şi provocat colegii la a împărţi premiul său persoanelor vârstnice din localitate. Proviziile cumpărate şi oferite au adus zâmbetul pe chipul acestora şi le-a reamintit că, indiferent cât de departe le sunt rudele, acasă nu sunt singuri.

 

Știri despre: ,