Polițiștii buzoieni au sărbătorit Ziua Națională a României

Sâmbătă, 28 noiembrie, Centrul de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău (Clubul Poliţiştilor) a fost gazda unei manifestări cultural – artistice prilejuită de sărbătorirea a 97 de ani de la cel mai important eveniment pe care l-a trăit naţiunea română în secolul XX: naşterea României Mari.

Spectacolul intitulat ”Baladă pentru acest pământ numit România” a fost organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, Palatul Copiilor Buzău şi Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău.

Au fost prezentate momente literar-muzical-coregrafice susţinute de grupul de recitatori de la cercul de teatru de la Palatul Copiilor Buzău, ansamblurile coregrafice ale Şcolilor Glodeanu Siliştea şi Zoreşti, corul Şcolii nr. 7 Buzău, grupul vocal folcloric de la Clubul Copiilor Beceni, grupul vocal folcloric „Cetina” şi ansamblul preşcolarilor de la Liceul Pedagogic, Şcoala nr. 1 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5.

Spectacolul s-a încheiat cu Hora Unirii în care s-au prins peste 100 de copii împreună cu părinţi, bunici, dascăli şi poliţişti.

politiaziua nationala a romaniei
Comments (0)
Add Comment