Școala Gimnazială Breaza reabilitată și modernizată – BookLand România

 

 

BookLand România, Primăria Breaza, împreună cu oameni de bine, inimoși și-au dat mâna pentru crearea unui mediu adecvat, atractiv desfășurării unui învățământ modern în școala recent modernizată conform standardelor actuale, europene.

Clădirea principală a Ș𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚 (jud. Buzău), precum și cele 2 clădiri conexe – care s-au transformat în Laborator de Informatică și Magazie -, au trecut prin mari schimbări în bine, datorită eforturilor depuse de Partenerii BookLand. Aceștia au contribuit: în școală, la reparația și zugrăvirea pereților, turnarea șapelor și montarea de noi pardoseli (gresie, pardoseală PVC), la înlocuirea instalației sanitare și a mobilierului școlar; în laborator, la reparația și zugrăvirea pereților, turnarea șapei și montarea de pardoseală PVC, dar și la înlocuirea ușilor, ferestrelor și a instalației electrice. În plus, au pus umărul la construirea unui perete de protecție pentru protejarea laboratorului de pămantul care venea înspre clădire de câte ori ploua, la pavarea curții și împrejmuirea cu gard a acesteia. Nu în ultimul rând, au contribuit la schimbarea acoperișului clădirii care găzduiește acum magazia, bineînțeles, alături de reparația și zugrăvirea pereților acesteia.
BookLand România: ,, Mulțumiri speciale PRIMĂRIEI BREAZA BUZĂU, pentru suportul logistic acordat, agregatul balastier și acoperirea parțială a costurilor de manoperă.
Fără susținerea financiară a acestor companii, nu am fi reușit: Unicredit Consumer Financing, SIT, Leroy Merlin Romania, Titan Machinery România, Turbomecanica SA, Arkema, Profi, Synevo, Asevi Romania, Trutzi, REHAU Romania, GLS Romania, Pall-Ex Romania, ASEE Romania, FERRO Romania, Somaco Grup Prefabricate, wenglor Romania, Deutsche Leasing, Fuchs, Ropeco Bucuresti, Certo Industrie srl, Novaintermed, Bauelemente, Kaefer Romania, Mediapost Hitmail, Real Grup Invest S.A., SYKES Romania, TESY, Porsche Romania.

 

 

 

 

BookLand Romania