Programul săptămânii Școlii de Vară, TSD, Rm. Sărat

 

A ÎNCEPUT CONFERINȚA DE VARĂ A TINERETULUI SOCIAL DEMOCRAT RÂMNICU SĂRAT
Florin Ceparu, coordonator Școala de vară 2022 :
“Am fost mai bine de 50 de tineri, din 15 comunități, iar Școala de Vară a devenit încă de astăzi o poartă de implicare și liberă manifestare a ideilor, motivațiilor privitoare la viitor. Agenda ne-a prins, încât cele 3 ore au plutit efectiv!
Se dovedește că pe schimbul continuu de experiențe și idei putem construi! Ne-au fost alături decidenții locali, care, la rândul lor, ne motivează și ne inspiră!
La activitatea de deschidere a evenimentului au participat, senator, Liliana Sbârnea,  primarul  municipiului, Sorin Cârjan, Gabriel Ilie, subprefect al județului Buzău, Costin Stanciu, președintele TSD Buzău. Moderatorul evenimentului a fost Florin ceparu, administratorul public al municipiului Rm. Sărat.
Continuăm mâine, de la ora 17.00, în sala Chic a Restaurantului Ovidiu, cu Cafeneaua publică – “Rolul tinerilor în viața politică și cum putem ajunge să participăm la schimbarea comunității în care trăim!”
Suntem nerăbdători să ne revedem!
110 tineri s-au înscris deja la Școala de Vară TSD Râmnicu Sărat, iar, zi de zi, până vineri, așteptăm tineri noi care vor spune DA provocării implicării, înscriindu-se aici: https://forms.gle/MVuGWq2CD2mH5Neh7 

 

conferinta de vara