Constantin Boșcodeală se delimitează de susținătorii DOCTORULUI

de Stiri Buzau Media

boscodealaLa puțin timp după depunerea candidaturii DOCTORULUI pentru șefia PSD Buzău, Constantin Boșcodeală a făcut declarații ad-hoc în fața sediului organizației județene a PSD Buzău:

Am luat cunoștință de faptul că domnul Ion Vasile și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene a partidului și după părerea mea nu cred că vor fi probleme în acceptarea acestei candidaturi. Pe de altă parte, vreau să mă delimitez clar de acțiunile celor trei parlamentari care ar fi trebuit să se ocupe de cu totul altceva. De fapt, doi dintre ei, respectiv domnii Victor Mocanu și Marian Ghiveciu, sunt suspendați din calitatea de membru de partid și ei cred că au vorbit ca simpli parlamentari. Domnul Adrian Mocanu este membru de partid, dar cred că dânsul ar fi trebuit să se ocupe de cu totul alte treburi în Parlament și în colegiul dumnealui. În ceea ce privește solicitarea domnului Ion Vasile privind detaliile organizării conferinței, cred că cei responsabili de organizare îi vor răspunde la toate nelămuririle pe care le are. Din punctul meu de vedere nu cred că vor fi probleme, iar apele se vor liniști după alegerile din data de 19 – a declarat Boșcodeală.

Cum vă spuneam, domnii Victor Mocanu și Marian Ghiveciu sunt suspendați de drept prin decizia Comitetului Executiv, ca și mine. De altfel, dacă nu ar fi fost această decizie de la Centru cum că va trebui să îmi rezolv întâi problemele cu justiția,candidam și câștigam fără emoție – a completat Constantin Boșcodeală.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns