Constantin Toma: „De azi, sâmbătă 29 august 2020, am început și eu, alături de tânăra mea echipă, campania electorală pentru alegerea primarului și a consilierilor locali, pentru alegerile din 27 septembrie”

de Stiri Buzau Media

Dragi buzoieni,De azi, sâmbătă 29 august 2020, am început și eu, alături de tânăra mea echipă, campania electorală…

Publicată de Constantin Toma pe Vineri, 28 august 2020

Dragi buzoieni,
De azi, sâmbătă 29 august 2020, am început și eu, alături de tânăra mea echipă, campania electorală pentru alegerea primarului și a consilierilor locali, pentru alegerile din 27 septembrie.
Vin în fața dumneavoastră, dragi cetățeni buzoieni, cu mult respect și bucurie, pentru a vă solicita votul, pentru mine Toma Constantin, ca primar al Buzăului și consilierii propuși de mine în Consiliul Local Municipal Buzău.
Suntem o echipă a Partidului Social Democrat, PSD, care își propune să continue cu și mai multă forță proiectul început deja, pentru transformarea istorică, în bine, a municipiului Buzău.
Vă voi prezenta mai jos ,,Proiectele Buzăului 2016 -2024″, adică raportul meu pentru ceea ce am reușit în Buzău, în perioada 2016 – 2020 și ceea ce se întâmplă chiar în aceste zile, precum și un plan de dezvoltare al orașului, care trebuie să fie un pas uriaș spre atingerea viziunii de ,,Buzău – oraș magnet până în 2030″.
Adică, Buzăul să acumuleze atâta atractivitate și competitivitate pentru locuitorii săi, pentru investitori și pentru vizitatori, astfel încât să devină unul din cele mai importante orașe din România!
Doamne ajută-ne!
VIZUALIEAZĂ PROIECTELE BUZĂULUI 2016-2024: https://bit.ly/TomaPrimar
Știri despre: