Constantin Toma: Organizația municipală PSD a municipiului Buzău este cea mai puternică organizație PSD la nivelul tuturor municipiilor din România

de Stiri Buzau Media

Dragi buzoieni,

Aseară, pe 20 octombrie 2022, a avut loc Adunarea generală pentru alegerea conducerii Partidului Social Democrat (PSD) la nivelul municipiului Buzău.
Organizația municipală PSD a municipiului Buzău este cea mai puternică organizație PSD la nivelul tuturor municipiilor din România și asta cel puțin pentru două motive.
În primul rând datorită rezultatelor obținute la ultimele alegeri locale din 2020, când PSD a obținut la Buzău cel mai mare scor la nivel național pentru un primar, 78,07% și două treimi din Consiliul Local Municipal, iar în al doilea rând pentru că această organizație l-a dat și pe Președintele Partidului Social Democrat la nivel național, domnul Marcel Ciolacu.
În Adunarea ținută în Sala mare a Consiliului Județean, au participat toți delegații celor 24 de organizații de sector, iar ședința a fost condusă de președintele interimar al organizației județene Buzău, domnul senator și Ministru al Culturii, Lucian Romașcanu.
În prezidiu au mai luat loc: domnii viceprimari ai municipiului Buzău, Oana Matache și Ionuț Sorin Apostu, doamna Oana Gheorghiu, Președinta Organizației de Femei, domnul Petre Emanoil Neagu, Președintele Consiliului Județean Buzău, domnul Romeo Lungu, secretarul general al PSD Buzău și domnul Ștefan Țăndărescu, Președintele Organizației de Pensionari.
În urma votului unanim, am fost ales din nou Președinte al organizației PSD a Municipiului Buzău, împreună cu echipa mea de conducere, pentru următorii 4 ani: domnii Ionuț Sorin Apostu, Prim-vicepreședinte, Andi Cristea, Vicepreședinte, Dănuț Păle, Vicepreședinte, Teodor Cojocaru, Vicepreședinte, George Vlad, Vicepreședinte, Laurențiu Țepeluș, Vicepreședinte, Gică Toader Vicepreședinte, Vasile Murguleț, Vicepreședinte, Cosmin Petruș Mihai, Secretar executiv, doamna Oana Matache, Președinta Organizației de Tineret, doamna Oana Gheorghiu, Președinta Organizației de Femei, domnul Ștefan Țăndărescu, Președintele Organizației de Pensionari, domnul Ion Bogdan, Președintele Ligii Aleșilor Locali și domnul Valentin Manolache, Președintele Partidului Socialiștilor Europeni.
Dar, rezultatele bune politice nu ar fi fost posibile fără rezultatele bune obținute în funcționarea și dezvoltarea orașului nostru. Iar pentru asta trebuie să vă mulțumesc dumneavoastră, buzoienilor, care ați fost și sunteți alături de noi în acest efort continuu de a schimba radical Buzăul și viața oamenilor în bine!
Nu în ultimul rând mulțumesc celor doi viceprimari PSD, Oana Matache și Ionuț Sorin Apostu și echipei de 16 consilieri PSD din Consiliul Local Municipal.
HAI BUZĂU!
Știri despre: , ,