Delegația buzoiană a PRO România, prezentă la primul Congres al celei mai noi formațiuni politice din țara noastră

de Stiri Buzau Media

Duminică, la  RomExpo București, a avut loc primul Congres al celei mai noi formațiuni politice din România, partidul înființat și condus oficial de Victor Ponta, cel care, așa cum a spus chiar președintele său, propune un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, de factură liberală  în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

,,Este un proiect politic care vrea să îi implice și să-i reprezinte  pe toți cei care cred în România, în potențialul său uman și natural, un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea țării, cu masterplanuri bine gândite în toate domeniile de activitate. Pentru că PRO România va propune doar oameni și proiecte care merită un vot pentru, în care dialogul și consultarea permanentă vor reprezenta principii de bază în construirea politicilor publice, iar criticile și opiniile cetățenilor vor fi de fiecare dată luate în considerare pentru îmbunătățirea relațiilor cu toți aceia care vor binele acestei țări”, menționează PRO România, într-un comunicat de presă.

Primul congres al PRO România s-a desfășurat într-o armonie perfectă cu cei prezenți, iar cuvintele de ordine au fost echilibru și competență, la unison cu marea majoritate care s-a săturat să fie condusă de nulități politice și intelectuale, fără a da exemple pentru că fiecare știe despre ce este vorba. Invitat de onoare, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, în calitatea sa de  Preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, s-a raliat la ideile PRO România și a urat succes în acest demers politic singurului partid din România care va servi doar intereselor românilor și va promova valorile, așa cum e și firesc într-o societate democratică.

Odată cu alegerea lui Victor Ponta președinte, la sfârșitul congresului, cei aproape o mie de delegați cu drept de vot au dat girul lor celor trei prim vicepreședinți, Nicolae Bănicioiu, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu.  Delegația buzoiană a PRO România a numărat 20 de persoane, care au votat în unanimitate cu echipa de la vârf a partidului. Ea a fost condusă de coordonatorul desemnat pentru înființarea filialei locale la Buzău, Felix Rache, alături de Marius Georgescu, Viorel Dobre si Doru Muzgoci.

Știri despre: , ,