Doctorul se întoarce!

de Stiri Buzau Media

Se dau lupte grele în PSD Buzău. După cum “ niciodată să nu spui niciodată “, cei care îl credeau mort din punct de vedere politic vor asista la relansarea doctorului Ion Vasile în lupta pentru șefia PSD Buzău.

Acest eveniment a fost anunțat pentru ziua de miercuri, când,în cadrul unei conferințe de presă, Doctorul își va lansa oficial candidatura pentru șefia PSD.

Se prefigurează o luptă decisivă, între două curente politice. De o parte este gruparea formată din primarul Constantin Boșcodeală- deputatul Marcel Ciolacu, iar cea de-a doua este compusă din doctorul Ion Vasile, deputatul Adrian Mocanu,senatorul Victor Mocanu și deputatul Marian Ghiveciu.

“ M-am alăturat echipei din care face parte doctorul Ion Vasile, deoarece am făcut o analiză a organizației județene PSD Buzău din perioada în care organizația era condusă de acesta și cea actuală, iar concluzia mea e clară : perioada în care doctoral a fost președinte a fost cu adevărat democratică “, ne-a declarat deputatul Maria Ghiveciu.

Sursa poze: adevarul.ro & mediafax.ro


Lasă un comentariu

Lasă un răspuns