Florin Cîțu, prima declarație după ce a fost ales lider PNL

de Stiri Buzau Media

Florin Cîțu, prima declarație după ce a fost ales lider PNL: De azi suntem un partid unit. Adversarul nostru politic e PSD

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, în prima sa reacție după alegerea ca președinte al PNL, că de-acum înainte partidul va fi unul unit și își va canaliza toate resursele împotriva adversarului politic, pe care l-a nominalizat ca fiind PSD. 

„Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp,  trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dumneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL. În acelaşi timp, vă promit că voi fi preşedintele liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Această nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală. Mulţumesc”, a declarat Florin Cîțu imediat după alegerea sa ca președinte al liberalilor, sâmbătă, la Congresul PNL.

„Mai este o zi și mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL”, a adăugat Cîțu, după ce și-a invitat pe scenă echipa care l-a susținut. „Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor”, a încheiat Florin Cîţu.

Sursa: digi24.ro

 

 

Știri despre: ,