La loc comanda!

Mișcarea Populară Buzău primește o gură de oxigen prin revenirea în rândurile sale a fostului comandant al ÎPJ Buzău, colonelul(r) Ion Marin. Cheia acestei mutări a fost la comandantul suprem, președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, față de care, colonelul(r) nu a încetat să-și manifeste respectul maxim prin postările sale pe pagina de socializare.

Sâmbătă, în ședința Consiliului Executiv Național al Mișcării Populare,la propunerea lui Eugen Tomac, am fost ales în forul central de conducere ca secretar executiv. Am avut mai multe întâlniri cu președintele Traian Basescu, tema discuțiilor fiind legată de revenirea asupra deciziei de a renunța la candidatura la funcția de primar.În zilele următoare, nu știu exact când, se întrunește Biroul județean al organizației și vom discuta referitor la subiectul amintit mai sus – ne-a comunicat colonelul(r) Ion Marin.

Amintim că, în primele zile ale anului 2016, fostul candidat desemnat, pentru primăria Buzău, din partea Mișcării Populare și-a anunțat, din motive personale, retragerea din cursa pentru alegerile din vară.

ion marinmiscarea popularaTraian Basescu
Comments (0)
Add Comment