Traian Băsescu: Nicolae Timofti este obligat să câștige confruntarea cu oligarhul Plahotniuc

de Stiri Buzau Media
Traian Băsescu: Nicolae Timofti este obligat să câștige confruntarea cu oligarhul Plahotniuc

Traian Băsescu: Nicolae Timofti este obligat să câștige confruntarea cu oligarhul PlahotniucTraian Băsescu reacționează față de situația dramatică din Republica Moldova. Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, președintele Traian Băsescu, după o succintă analiză a realității moldovene din ultimele zile, constată că nu exisă decât o unică soluție pentru președintele Nicolae Timofti: aceea de a ieși învingător din confruntarea cu oligarhul Plahotniuc.

La Chişinău, se dă o luptă titanică de care depinde viitorul ţării între Preşedintele Republicii, Nicolae Timofti, care spune „nu te desemnez premier”, şi oligarhul Plahotniuc, care îi spune Preşedintelui Republicii „eu sunt premierul”.

Este esenţial ca Preşedintele Nicolae Timofti să îşi menţină poziţia oricât s-ar agita oligarhul Plahotniuc şi parlamentarii pe care i-a cumpărat şi îl susţin. În poziţia lui, Preşedintele Nicolae Timofti este susţinut de partea sănătoasă a societăţii, dar şi de democraţiile europene.
Pentru credibilitatea şi viitorul Republicii Moldova, Preşedintele Republicii, Nicolae Timofti, este obligat să câştige confruntarea cu oligarhul Plahotniuc – a concluzionat președintele Traian Băsescu pe facebook.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns