Final greu de sezon pentru Metalul Buzău

de Stiri Buzau Media

Metalul Buzău și-a diminuat semnificativ șansele calificării în play-off-ul seriei a 2-a, însă totul se joacă.

În primul meci de la reluarea campionatului Ligii a 3-a de fotbal, în antepenultima etapă a sezonului regulat, echipa buzoiană a fost învinsă, pe teren propriu, de CSM Focșani. Fără mulți dintre titulari, accidentați, menajați sau suspendați, Metalul a cedat cu 1-2 (0-1), un meci în care un punct i-ar fi asigurat prezența în faza a doua a campionatului.

Cum Oțelul Galați și CSM Focșani sunt deja calificate în turneul play-off, cu două etape înaintea finalului sezonului regulat, pentru celelalte două poziții se vor lupta acum Metalul Buzău (30 puncte), Sporting Liești (28 puncte), CSM Rm. Sărat și Aerostar Bacău (fiecare cu 27 de puncte).

Etapa viitoare, Metalul are parte de o deplasare de foc, la Galați, pe terenul liderului Oțelul, iar o săp­tămână mai târziu, în ultima rundă a sezonului regulat, va reveni pe teren propriu pentru un meci de totul sau nimic cu CS Făurei.

Potrivit regulamentului, la egalitate de puncte la finalul sezonului regulat, primează rezultatele directe, apoi golaverajul general, urmat de numărul total de goluri înscrise. Metalul Buzău are rezultatele directe mai bune cu toate dintre rivalele sale, dar este obligată să câștige în ultima etapă, acasă, cu Făureiul lui Bănel Nicoliță.

Știri despre: ,