Ghinion la tragerea la sorți, pentru echipele buzoiene, în Cupa României

 

Tragere la sorți nefericită pentru echipele buzoiene din liga a 3-a de fotbal în Cupa României. Cele două reprezentante ale județului, Metalul Buzău și CSM Râmnicu Sărat se vor întâlni săptămâna viitoare, pe 11 august, în turul al doilea din Cupei României.

Deși rezultatele recente arată că Metalul Buzău ar fi favorită, cu siguranță partida va fi una echilibrată. Anul trecut cei de la Metalul nu au făcut neapărat un obiectiv din a avansa în cea mai veche competiție națională, însă acum Vali Stan și compania par mai motivați și deciși să aibă un parcurs cât mai lung. Miza nu ar fi doar o calificare cu expunere la nivel național, ci și un plus de încredere pentru fotbaliști în noul sezon al Ligii a 3-a.

În plus, Metalul Buzău va beneficia de avantajul terenului propriu, grație unei noi reguli impuse de federație. Deși ambele echipe au terminat pe locul al patrulea în seriile din care făceau parte, numărul mai mic de puncte obținut la finele sezonului de trupa lui Vali Stan, face ca trupa din Buzău să primească  statutul de gazde ale întâlnirii.

 

CSM Râmnicu Săratcupa romanieiFotbalmetalul buzau