Handbal Club Buzău, o nouă înfrângere în fața Stelei București

de Stiri Buzau Media

Handbal Club Buzău continuă să rămână fără victorie în fața Stelei București și după cea de-a șasea confruntare directă de la promovarea buzoienilor în Liga Națională.

Steaua s-a impus din nou, și duminică seara, la Sala Sporturilor, scor 25-21, după un început bun al buzoienilor, timp în care jucătorii lui Pero Milosevic s-au aflat și în avantaj. Chiar dacă bucureștenii au încheiat repriza cu două goluri avans, 13-11, jocul arăta că rezultatul nu era deloc decis.

Din păcate, echilibrul partidei s-a rup în partea secundă a meciului, în care steliștii au făcut legea și au plecat cu toate punctele de la Sala Sporturilor. S-a încheiat 25-21 pentru Steaua, iar Handbal Club Buzău continuă să ocupe locul 10, ultima poziție care scapă de baraj.

Cu patru etape înaintea finalului campionatului, sunt șase puncte între echipa buzoiană și următoarea clasată. Runda următoare, sâmbătă, 2 aprilie, de la 15.30 și în direct la TV, se anunță un duel de gală pentru buzoieni, în Sala Dinamo, împotriva campioanei.