Handbal Club Buzău, succes surprinzător cu Steaua București

de Stiri Buzau Media

 

 

 

Victorie surprinzătoare, dar extrem de prețioasă, pentru Handbal Club Buzău, în Liga Națională! După două partide de coșmar, în care au pierdut, de fiecare dată pe final, echipa buzoiană a reușit să se impună, ieri, în Sala Sporturilor, în fața Stelei cu 23 la 22, după ce, la pauză, a condus cu 13 la 11.

În prima repriză, partida a stat sub semnul echilibrului, dar Handbal Club Buzău a dat semne că s-ar putea impune în fața echipei bucureștene. În minutul 15, echipa condusă de Gabriel Armanu s-a desprins la 3 goluri și a menținut avantajul până la pauză.

În a doua parte a meciului, Steaua a redus treptat din diferență, anulând avantajul gazdelor, pentru a prelua conducerea în minutul 39. A fost 16 la 15 pentru militari și se părea că echipa buzoiană va avea parte, din nou, de un eșec, pe final. Din fericire, Handbal Club Buzău nu a cedat și a fructificat aproape orice oportunitate de a marca. La final, după un meci spectaculos, formația buoiană a obținut o victorie mare, atât în economia clasamentului, cât și pentru refacerea moralului.