Încă un duel important pentru SCM Gloria Buzău, cu Dunărea Brăila!

de Stiri Buzau Media

Meci extrem de important, sâmbătă, pentru SCM Gloria Buzău, în care victoria este esențială. Echipa buzoiană va întâlni, în deplasare, Dunărea Brăila, formație care, în noiembrie anul trecut, în meciul tur de la Sala Sporturilor, le-a învins la scor, 29-21, pe handbalistele de la Gloria. A fost poate cea mai grea înfrângere pentru buzoience, în afara celor provocate de CSM Bucureşti.

Dunărea Brăila visa atunci la titlu, pe măsura vedetelor din lot, dar, între timp, totul s-a dezumflat ca un balon de săpun. Antrenorul danez Morten Soubak, cel cu care Brazilia devenea campioană mondială în 2013, a plecat, iar de atunci echipa a tot alunecat în clasament, până pe locul 8, poziţie unde o găseşte şi duelul de sâmbătă. Şi SCM Gloria Buzău va reîntâlni Brăila cu o nouă bancă tehnică, dar cu aceleaşi jucătoare care vor dori să răzbune umilinţa din tur.

După ce Rm. Vâlcea şi Minaur Baia Mare şi-au câştigat restanţele, echipa buzoiană a coborât din nou pe locul 6, în afara cupelor europene, astfel că, dincolo de revanşă, victoria este esenţială. Dunărea Brăila pare a fi resemnată cu ratarea acestui sezon, iar tehnicianul Neven Hrupec lucrează la strategia pentru campionatul următor.