Încă un transfer, dar și o despărțire, la FC Buzău!

de Stiri Buzau Media

FC Buzău a mai bifat un transfer, al cincilea până acum în această iarnă.

După Robert Sălceanu (Dunărea Călărași), Dorin Burlacu (Aerostar Bacău), Mihai Neicuțescu (Dinamo) și Gonzalo Latorre (Cerro Largo, Uruguay), în Crâng a ajuns și Valentin Balint (27 de ani), atacant pus pe liber de Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna.

Interesant este că Valentin Balint, ultimul sosit în tabăra buzoiană, nu a marcat niciun gol în cele 12 meciuri în care a fost folosit în 16 etape disputate până acum din actuala sta­giune. Mai mult, nici sezonul precedent nu a fost prea prolific pentru Balint, care a înscris doar un gol în tot campionatul în tricoul Petrolului Ploiești!

În schimb, FC Buzău a renunțat la fundașul columbian Jhon Mondragon, în vârstă de 27 de ani. Cristian Pustai a decis că nu mai are nevoie de serviciile apărătorului venit în vară la Buzău.

Fundașul nu a convins la FC Buzău, unde a jucat doar patru meciuri, în chiar primele cinci runde ale Ligii a 2-a, iar apoi a fost cel mult pe banca de rezerve. În urma evoluțiilor, Pustai a decis să se despartă de Mondragon, care a semnat în aceste zile cu Minaur Baia Mare, echipă în Seria 10 a Ligii a 3-a.

Știri despre: , ,