Înfrângere umilitoare pentru SCM Gloria Buzău, în Liga Florilor

de Stiri Buzau Media

Umilință suferită, ieri după amiază, în Sala Sporturilor, de handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în partida cu Dunărea Brăila! Buzoiencele au făcut cel mai slab meci al acestui început de campionat, în Liga Florilor, fiind surclasate clar, cu 21 la 29, de formația brăileană.

Gloria a dat impresia că poate concura de la egal la egal cu Brăila doar în startul partidei, atunci când a condus timp de câteva minute. Două lovituri de la șapte metri irosite de buzoience cu nonșalanță plus alte câteva ratări au întors, însă, destul de rapid cursul partidei. Cu o apărare aproape impecabilă și un atac dinamic, inventiv și imprevizibil, Brăila a reușit să preia conducerea și să se distanțeze încet pe tabelă, astfel că, la pauză, oaspetele conduceau deja cu cinci goluri.

Cea de-a doua repriză a meciului a fost dominat clar tot de oaspete. Echipa Brăilei a făcut ce-au vrut cu apărarea Gloriei, în timp ce compartimentul defensiv al buzoiencelor, principalul atu în meciurile cu miză, n-a fucționat mai deloc. La final, a fost 29 la 21 pentru Brăila, scor cât se poate de justificat, după cursul jocului.

În urma înfrângerii de ieri, SCM Gloria Buzău a coborât până pe poziția a opta a Ligii Naționale de handbal feminin.