Metalul Buzău a învins CSM Rm. Sărat și s-a calificat în turul 3 al Cupei României

 

Metalul Buzău și-a adjudecat dulelul celor două echipe buzoiene din turul 2 al Cupei României la fotbal. Partida dintre Metalul Buzău și CSM Rm Sărat a fost găzduită, ieri, de terenul sintetic din Crâng.

La capătul celor 90 de minute, Metalul a reușit să se impună, scor 2-0 (1-0), reușind calificarea în fazele superioare ale Cupei. Pavel a deschis scorul din lovitură de la 11 m, în minutele de prelungiri ale primei reprize, iar Zamfirescu a dublat avantajul imediat după pauză, în minutul 48.

În urma acestei victorii, Metalul Buzău s-a calificat în turul 3 al Cupei României, etapă care se va disputa pe 25 august, cu 52 de echipe la start, 38 calificate din turul 2 și 14 din Liga a 2-a.

Cea mai buna performanță a fotbaliștilor de la Metalul în Cupa României datează din toamna anului 2019, când trupa buzoiană a reușit să ajungă până în faza optimilor de finală. În acel an, buzoienii au ratat calificarea în sferturile de finală fiind eliminați de Poli Iași, după ce în tururile anterioare au trecut de SCM Gloria Buzău,  CSM Focșani și Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

CSM Râmnicu Săratcupa romanieiFotbalmetalul buzau