Patru handbaliste de la SCM Gloria Buzău, selecționate pentru ultimele meciuri din preliminariile C.E.

de Stiri Buzau Media

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a selecționat patru jucătoare de la SCM Gloria Buzău pentru ultimele două partide din preliminariile Campionatului European programat la sfârşitul acestui an în Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru. Naționala României va întâlni Insulele Feroe, pe 20 aprilie, în deplasare, şi Austria, pe 24 aprilie, la Rm. Vâlcea.

Pentru aceste două întâlniri, Adrian Vasile a convocat de la SCM Gloria Buzău trei jucătoare de la linia de 9 metri (Mădălina Zamfirescu, Bianca Harabagiu şi Alina Ilie) şi pivotul Alexandra Subţirică.

De altfel, şi pentru această acţiune a echipei naţionale, Gloria Buzău este echipa care trimite cele mai multe jucătoare la lot, alături de lidera Rapid. Gloria Bistriţa are trei jucătoare, CSM Bucureşti şi Minaur Baia Mare, câte două, iar din Liga Naţională mai sunt la lot câte o handbalistă de la Rm. Vâlcea şi de la Slatina.

Singurele „straniere” chemate de Vasile sunt portăriţa Iulia Dumanska, din Croaţia şi pivotul Crina Pintea, din Ungaria.

 

Știri despre: ,