Petre Adrian Robert: În Buzău sunt sute de oameni care, pentru mulți ani din viața lor, ne-au oferit atît de multe clipe de bucurie și mândrie

de Stiri Buzau Media
Ei au inspirat copiii și tinerii care astăzi au ales calea nobilă și sănătoasă a sportului. Bucuria oferită de ei ni s-a transmis nouă din generație în generație și duce mai departe tot ceea ce înseamnă acum fotbalul buzoian.
Cred cu tărie că toți acești oameni merită un mare MULȚUMESC din partea noastră. Merită să știe că nu i-am uitat și că rămân la fel de valoroși peste ani!
Această credință a stat și stă la baza Programului de mentorat sportiv pe care l-am inițiat în cadrul Asociației de Fotbal Buzău și tot ea m-a însoțit și în comuna Stâlpu unde am avut onoarea să trăiesc momente absolut deosebite alături de foștii fotbaliști ai echipei UNIREA STÂLPU.
Sper ca bucuria pe care am trăit-o cu ocazia premierii lor să se întoarcă înmiit către toți acești oameni care, pentru mine și pentru toți iubitorii de fotbal, tradiție și identitate buzoiană, au fost, sunt și vor fi mereu campioni!
Iată cine sunt CAMPIONII VIEȚII ȘI AI FOTBALULUI DIN COMUNA STÂLPU, cărora le mulțumesc încă o dată pentru tot ceea ce au făcut și continuă să facă pentru comunitatea lor:
⚽ CIOC GHEORGHE
⚽ OLARU ION
⚽ GURAU ION
⚽ FALCA STEFAN
⚽ DOBRIN ION
⚽ MINCU VIOREL
⚽ POPINA AURELIAN
⚽ BARA ION
⚽ NITU STEFAN
⚽ BURLACU IORGU
⚽ GIOABA CONSTANTIN
⚽ NECULA FLORIN
⚽ TOADER FINTA
⚽ CATARGIU STEFAN
⚽ COTORCEANU VIOREL
⚽ TOMA CONSTANTIN
⚽ IONASCU TITUS
⚽ STOICA PETRICA
⚽ GURAU PETRE
⚽ FALCA MARIAN
⚽ OLARU TITUS
⚽ BALAN TUDOREL
⚽ MILITARU ALEXANDRU
⚽ MINCU VICTOR
⚽ ALEXANDRU CONSTANTIN
⚽ CATARGIU NICOLAE
⚽ VOICU ION
⚽ GRIGORE PETRICA
⚽ BURLACU VIOREL
De asemenea, îi mulțumesc domnului Stelian Gioabă, primarul comunei #Stâlpu, și tuturor membrilor acestei comunități care s-a alăturat acestui Program!
Știri despre: