Rezultate notabile obținute de juniorii Gloriei Buzău, la “Ialomiţa Youth Coup”

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: scm-gloriabuzau.ro
Sursa foto: scm-gloriabuzau.ro

Două grupe de juniori de la SCM Gloria Buzău au participat la sfârşitul săptămânii trecute la cea de a doua ediţie a turneului “Ialomiţa Youth Coup”, competiţie organizată de AFC Unirea ’04 Slobozia şi Asociaţia «E Pluribus Unum» şi găzduită de municipiul Slobozia. Gruparea buzoiană a fost reprezentată la categoria “2007-2008”, pregătită de Gabi Marcu şi la “2005”, antrenor Vasile Tudose.  Cea mai convingătoare evoluţie au avut-o elevii lui Gabi Marcu, ce au câştigat competiţia la această categorie de vârstă. Victorii pe linie şi nici-un gol primit în cele patru partide disputate, golaveraj 20 la 0.

Mai mult, în finală, “roş-albaştrii” s-au impus cu scorul de 6 la 0, chiar în faţa reprezentantei gazdelor – Unirea Slobozia. Buzăul a dominat şi capitolul premiilor speciale, Cosmin Niţă fiind desemnat cel mai bun goalkeeper, iar coechipierul său, Florin Buda, cel mai tehnic jucător. Aşadar, o performanţă care nu poate decât să ne bucure că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine la Centrul de Copii şi Juniori condus de profesorul Cristi Lupu.

Rezultate  excelente au fost obţinute și de cealaltă grupă participantă la turneul de la Slobozia. Este vorba despre Grupa de “2005” condusă de Vasile Tudose, care a reuşit să ocupe locul trei la această categorie de vârstă. Și aici, SCM Gloria Buzău s-a impus în finala mică, tot în faţa reprezentantei clubului organizator, Unirea Slobozia. Buzoienii au câştigat la limită, scor 1-0, golul fiind marcat de Mario Micu.

Știri despre: , , ,