Romeo Ilie ar putea conduce SCM Gloria Buzău, până în vară

de Stiri Buzau Media

Romeo Ilie ar putea conduce, de pe banca tehnică, SCM Gloria Buzău până în vară. Soluția este agreată de conducătorii clubului de handbal, mai ales că opțiunile în ceea ce privește antrenorii români sunt destul de puține, iar mulți dintre tehnicienii vizați sunt în litigiu cu fostele cluburi la care au activat.

În acest context, soluția “Romeo Ilie” pare din ce în ce mai posibilă, mai ales din punctul de vedere al expertizei tehnice și al faptului că antrenorul buzoian cunoaște bine toate jucătoarele din lot. Singura problemă în menținerea lui Romeo Ilie în postul de antrenor principal este legat de problemele sale de sănătate, specifice de altfel vârstei, care s-ar putea acutiza.

De numele lui Romeo Ilie se leagă practic toată istoria handbalului feminin buzoian, fie că este vorba de aventura din Liga Națională a echipei Poșta Câlnău, HCM Buzău sau mai recent, SCM Gloria

SCM Gloria Buzău are parte de o mică pauză, după ce partida dintre echipa buzoiană și Minaur Baia Mare a fost reprogramată pentru 26 ianuarie, din cauza faptului că băimărencele vor disputa în weekend meciul cu Nantes Atlantique, în deplasare. Cum programul european nu poate suferi modificări, s-a procedat la amânarea meciului cu Gloria.

Cel mai probabil, echipa din nordul țării va veni direct la Buzău după revenirea în România.  Partida dintre Gloria și Minaur era reperul temporal în ceea ce privește numirea unui antrenor, după ce postul devenise vacant, în urma demisiei lui Aurelian Roșca.