SCM Gloria Buzău, eșec la Craiova!

de Stiri Buzau Media

Pas greșit al handbalistelor de la SCM Gloria Buzău, în Oltenia, eșec în urma căruia își pune în pericol o nouă prezență în cupele europene.

Formația buzoiană a pierdut, ieri seară, la limită, scor 24-25 (12-13) partida susținută la Craiova, în etapa a 18-a a Ligii Naționale.

Fără Alina Ilie, Natalia Vasileuskaia și Mădălina Zamfirescu, antrenorul Adrian Chiruț a fost nevoit să improvizeze, așa cum s-a întâmplat și la precedentul joc, cu Deva, de la Sala Sporturilor. De data aceasta, a fost vorba de un alt adversar, iar Craiova a și știut, dar a și putut profita de absențele din lotul buzoian.

După o primă repriză foarte echilibrată, Craiova a început să se desprindă în partea secundă, chiar și la cinci goluri. În ciuda unui final nebun meci, în care a marcat de patru ori la rând, Gloria nu a putut salva nici măcar un punct. În urma acestui rezultat, formația buoiană a coborât pe locul 4 în clasament și tremură pentru a prinde o poziție care i-ar asigura participarea în cupele europene.

Duminică, în următoarea etapă, misiunea buzoiencelor pare de-a dreptul imposibilă, în Sala Polivalentă din Capitală, împotriva celor de la CSM București.

Știri despre: ,