SCM Gloria Buzău înfruntă echipa lui Tadici, la Zalău

de Stiri Buzau Media

Meci extrem de dificil pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în weekend.

Formația buzoiană întâlnește Handbal Club Zalău, condusă de Gheorghe Tadici, într-o perioadă foarte delicată, fără un antrenor principal, după ce Aurelian Roșca a fost demis, în urma înfrângerii de la Sala Sporturilor cu Dacia Mioveni. În cadrul lotului Gloriei există déjà multă tensiune, în contextul despărțirii de antrenorul care a reușit cea mai bună performanță din istoria sportului de echipă buzoian.

În aceste condiții, misiunea de a gestiona partida pe care echipa buzoiană o va disputa sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, la Zalău, în etapa a 11-a a Ligii Naționale, îi revine secundului Romeo Ilie. Gloria Buzău se întoarce în Ardeal după trei săptămâni, de la ultima întâlnire directă, cu caracter amical, care a avut înainte de Crăciun, cu ocazia Cupei Consiliului Județean Sălaj. Atunci, echipa lui Tadici s-a impus la limită în fața buzoiencelor: 29-28.

Și de această dat se anunță un duel echilibrat, ce indică echipa ardeleană ca având prima șansă, dar orgoliul rănit al oaspe­telor poate răsturna orice pronostic. Dincolo de confruntarea propriu-zisă din teren, Gloria este una dintre echipele din Liga Națională pe care antre­norul Zalăului, Gheorghe Tadici, le-a taxat de fiecare dată, în privința salariilor mari pe care le oferă din bani publici.