Tragere la sorți norocoasă, pentru Gloria Buzău, în Cupa României

 

 

Sorții au fost generoși cu Gloria Buzău la tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Cupei Românie. În această fază a competiţiei, formația din Crâng va juca cu Şoimii Lipova, în deplasare. Formaţia arădeană evoluează în Liga a III-a și, până acum, are două victorii și o înfrângere, fiind pe locul trei în serie.

În aceste condiții, echipa antrenată de Cristi Pustai ar urma să facă o deplasare lungă, până la Arad, apoi, la două zile, să joace în campionat, tot în deplasare, cu Unirea Constanța, pe 1 octombrie.

Meciurile din cadrul play-off-ului Cupei României vor avea loc pe 28 septembrie, de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate.

În cazul în care va trece de arădeni, Gloria Buzău va intra în faza grupelor, potrivit configurației stabilite de Federația Română de Fotbal, în acest an, pentru Cupei României.

În primul meci din acest sezon al Cupei României, echipa din Crâng a trecut, cu 4 – 0, de CS Blejoi, tot din Liga a III-a, după ce formația brașoveană o eliminase pe Metalul Buzău.

 

 

 

 

 

 

gloria buzau