Victorie clară pentru FC Buzău la reluarea campionatului

de Stiri Buzau Media

FC Buzău a debutat cu dreptul la reluarea campionatului și a trecut cu bine de primul hop din cele trei, în tentativa de a prinde play-off-ul ligii secunde de fotbal. Într-o partidă disputată, ieri, pe teren propriu, trupa din Crâng s-a impus, clar, cu 4-1, în fața Astrei Giurgiu.

Buzoienii au atacat încă din primul minut, dar au deschis scorul abia în minutul 37, după o acțiune în flancul drept al lui Zamfir. Acesta a centrat, iar Chică-Roșă a speculat pasivitatea apărării adverse reluând în plasă.

Golul doi a venit după pauză, în minutul 57, dintr-un penalty obținut de același Chică Roșă. Lovitura de la 11 metri a fost transformată, fără emoții, de Pațurcă. Tot din lovitură de pedeapsă au punctat și oaspeții, 3 minute mai târziu. Decarul Astrei, Firțulescu, a înscris elegant, după ce l-a „culcat” pe Relu Stoian.

Buzăul a continuat să conducă ostilitățile și a mai obținut un penalty, prin atacantul Chică Roșă. De data aceasta, cel care a înscris a fost Alin Cârstocea.

Conturile au fost încheiate cu cinci minute de final, de Dorin Burlacu. Tânărul venit în această iarnă de la Râmnic a reluat cu capul în plasă, la doar câteva zeci de secunde de când intrase pe teren.

Din păcate, FC Buzău nu a fost ajutată și de rezultatele în celelalte partide. Toate adversarele înscrise în cursa pentru play-off au câștigat fără probleme. Pentru elevii lui Cristi Pustai urmează un meci decisiv, mult mai greu decât cel de ieri, sâmbătă, la Ploiești, cu Petrolul.

Știri despre: ,