Comunicat de presă – deputat Sorin Lazăr

 

Conferința Aniversară „UNPIR Filiala București – 20 de ani de profesionalism în profesie

În perioada 21-23 februarie a avut loc Conferința Aniversară „UNPIR Filiala București – 20 de ani de profesionalism în profesie”. Conferința s-a desfășurat la Sinaia, la Hotelul Mara, și a reunit profesioniști ai insolvenței, reprezentanți ai profesiilor liberale conexe – avocați, experți contabili, precum și magistrați, membri ai mediului academic și reprezentanți ai Parlamentului României și ai altor instituții ale statului.

Evenimentul a fost onorat de participarea domnului deputat SORIN LAZĂR Președintele Comisiei de Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților.

Seminarul de pregătire profesională a fost moderat de av. drd. Cătălin Andrei Dascăl – președintele UNPIR Filiala București.

Au fost purtate discuții referitoare la aplicarea Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal de către practicienii ȋn insolvență, procedura de insolvență prin lichidarea activelor debitorului persoană fizică, insolvența și bancruta frauduloasă și întocmirea tabelelor de creanță.

Au fost abordate și probleme de interes stringent pentru participanți, cum ar fi: provocările privind contabilitatea contractelor de leasing, denunțarea contractelor pentru cauza legală a deschiderii procedurii insolvenței, principalele efecte cu privire la contractele încheiate de debitorul aflat în insolvență și nu în ultimul rând elemente de drept privat internațional ȋn insolvență.

La același eveniment a avut loc și Gala „UNPIR Filiala București –20 de ani de Profesionalism ȋn Profesie”, unde au fost decernate, unor distinse personalități și colaboratori ai organizației, plachetele aniversare ”20 de ani UNPIR București”.

Biroul de presă al deputatului

Sorin Lazăr

Circumscripția electorală nr. 10, Buzău

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: