ORDINE DE ZI Ședința Consiliului Județean Buzău din 29 septembrie 2022

PROIECTE DE HOTĂRÂRE:

• Proiect de hotărâre nr. 197/2022 privind aprobarea utilizării în anul 2022 a excedentului anual al bugetului propriu al Județului Buzău rezultat la încheierea exercițiului bugetar la 31 decembrie 2021 – formă actualizată 3;
  • Proiect de hotărâre nr. 198/2022 pentru aprobarea rectificării a VII-a a bugetului propriu al Județului Buzău pe anul 2022;
  • Proiect de hotărâre nr. 199/2022 pentru aprobarea rectificării a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 200/2022 pentru aprobarea rectificării a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 201/2022 pentru aprobarea rectificării I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 202/2022 pentru aprobarea rectificării a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat;
  • Proiect de hotărâre nr. 203/2022 pentru aprobarea rectificării a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Spitalului Județean de Urgență Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 204/2022 pentru aprobarea rectificării I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu” Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 205/2022 pentru aprobarea rectificării a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Teatrului „George Ciprian” Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 206/2022 pentru aprobarea rectificării a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Muzeului Județean Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 207/2022 pentru aprobarea rectificării a VI-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 208/2022 pentru stabilirea și aprobarea plății unor recompense bănești aferente unor bunuri arheologice descoperite pe teritoriul județului Buzău de persoane fizice;
  • Proiect de hotărâre nr. 209/2022 pentru stabilirea cuantumului burselor care se acordă elevilor cu cerințe educaționale speciale școlarizați în unitățile de învățământ preuniversitar special, în anul școlar 2022-2023;
  • Proiect de hotărâre nr. 210/2022 pentru aprobarea formei actualizate a Planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Județului Buzău pentru anul 2022;
  • Proiect de hotărâre nr. 211/2022 pentru stabilirea capacității de furnizare servicii specializate de către Căminul pentru persoane vârstnice Smeeni și a Centrului de reabilitare a persoanelor adulte cu dizabilități Stâlpu – unități de asistență socială din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 212/2022 privind însușirea Planului de acțiune în domeniul drogurilor la nivelul Județului Buzău 2022-2026;
  • Proiect de hotărâre nr. 213/2022 pentru reaprobarea documentației tehnico-economice Studiu de fezabilitate pentru „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Buzău în perioada 2014-2020” și a indicatorilor tehnico-economici – formă revizuită;
  • Proiect de hotărâre nr. 214/2022 pentru aprobarea trecerii din proprietatea județului Buzău  în domeniul public al Statului Român și în administrarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor prin Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate a clădirii Centrului de vizitare înscris în Cartea funciară nr.20614-C1 Chiojdu;
  • Proiect de hotărâre nr. 215/2022 pentru aprobarea trecerii din proprietatea județului Buzău  în domeniul public al Statului Român și în administrarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor prin Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate a clădirii Centrului de vizitare înscris în Cartea funciară nr.20542-C1 Gura Teghii;
  • Proiect de hotărâre nr. 216/2022 privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții – și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții    „Modernizare DJ 103 R, km 0+500-4+900, – Scorțeanca – Vintileanca, județul Buzău”;
  • Proiect de hotărâre nr. 217/2022 pentru aprobarea participării unei delegații a Consiliului Județean Buzău la „Festivalul Național al Mărului”, Republica Moldova – Soroca, 7-9 octombrie 2022;
  • Proiect de hotărâre nr. 218/2022 privind acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Buzău în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” să voteze aprobarea prelungirii Strategiei de dezvoltare a serviciului public de alimentare cu apă și canalizare pentru aria de operare-Județul Buzău 2016-2020;
    1. Proiect de hotărâre nr. 219/2022 privind aprobarea unei modificări în statul de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Buzău;
    2. Proiect de hotărâre nr. 220/2022 pentru aprobarea unei modificări în statul de funcţii al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Buzău;
    3. Proiect de hotărâre nr. 221/2022 pentru aprobarea unor modificări în organigrama și statul de funcții ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău;
    4. Proiect de hotărâre nr. 222/2022 pentru aprobarea modificării Regulamentului de Organizare și Funcționare a Consiliului Tehnico-Economic din cadrul Consiliului Județean Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 223/2022 privind numirea administratorilor la Societatea „Domenii Prest Serv” SRL Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 224/2022 pentru aprobarea rectificării a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Societății „Domenii Prest Serv” SRL Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 225/2022 pentru aprobarea continuității delegării gestiunii directe a Serviciului public de administrare a domeniului public/privat și, respectiv a Serviciului de operare a Stației – pilot pentru deșeuri din construcții și demolări către Societatea „Domenii Prest Serv” SRL Buzău.

Suplimentar

• Proiect de hotărâre nr. 226/2022 pentru aprobarea modificării nivelului unui post vacant din statul de funcţii al Muzeului Județean Buzău;
  • Proiect de hotărâre nr. 227/2022 privind darea în administrarea Consiliului Local al comunei Florica a unui tronson din drumul județean DJ 203C, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Buzău.