Au trecut 2 ani de la lansare! Happy Cinema Buzău va difuza pe viitor, pe marile ecrane, spectacole de operă și de balet

Buzoienii care au răspuns unei astfel de invitații, atât de tentante au avut parte în această seară, de o primire ca la carte. Ei au fost întâmpinați de reprezentanții Happy Cinema Buzău cu tort și șampanie, marcând astfel cei doi ani de la lansare a cinematografului. Diana Cercel, de la Departamentul Comunicare   ne-a vorbit despre debutul pe care l-a avut Happy Cinema, în  Buzău: ,,Începutul a fost foarte entuziasmant, mai ales că în Buzău exista o piață foarte mare și o cerere din partea spectatorilor să vadă filme în premieră, în avanpremieră și suntem onorați să spunem că în 2 ani peste 220.000 de buzoieni ne-au trecut pragul și au ales să vadă filme la Happy Cinema”.  

Pentru viitor, Happy Cinema le-a pregătit spectatorilor o serie de surprize, mai ales după ce s-a constatat interesul pe care buzoienii îl au față de cultură. Vorbim aici despre spectacole de operă, de balet și chiar musical-uri de pe Broadway.

,,Pentru viitor avem în plan să aducem mai mult conținut alternative, adică nu doar partea de filme mainstream și blockbustere, dar și spectacole de operă și de balet, chiar musical-uri de pe Broadway, care sunt transpuse pe marele ecran. Este o experiență foarte  frumoasă. Avem deja experiență de la Happy Cinema București unde am difuzat toată stagiunea Royal Opera House și o să începem să aducem și în Buzău astfel de evenimente. Acestea sunt într-adevăr pentru un anumit public, care vrea să vadă și cultură pe marele ecran”, ne-a mai spus în exclusivitate Diana Cercel.

Spectatorii, veniți pe parcursul celor doi ani la Happy Cinema Buzău, au putut avea parte de concerte dar și de o călătorie multidimensională, multi-senzorială în Renașterea italiană prin cele mai frumoase și reprezentative lucrări de artă ale perioadei. Vorbim de exemplu despre un documentar de artă „Florența și galeria Uffizi 3D: o călătorie în inima Renașterii”. ,,Buzoenii au fost receptivi, am avut destul de mulți spectatori și considerăm că este în interesul nostru să le furnizăm și lor astfel de filme, de interes pentru ei. Încet, încet considerăm că atragem atenția și către astfel de pelicule”, a adăugat Diana Cercel, Departamentul Comunicare.

Pentru viitor Happy Cinema Buzău intenționează să introducă vizionări speciale de film și pentru părinții cu bebeluși. Acest experiment a fost realizat cu succes în Focșani și București. În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale: sonorul filmului va fi diminunat, iar în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie, iar la început nu vor rula trailere și reclame. Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: