Biletul digital unic, introdus, în premieră națională, la Muzeul Județean Buzău

Premieră națională la Muzeul Județean de Istorie Buzău. După introducerea biletului digital, instituția de cultură a introdus în premieră, în România, biletul digital unic (Museum Pass), un beneficiu nou pentru vizitatori.

Biletul digital unic a fost dezvoltat de echipa BookTes, cea care a implementat și sistemul de ticketing la Muzeul Județean Buzău și, ulterior, la peste 160 de muzee din România. Tehnologia Biletului Unic sau al Pass-ului (Museum Pass, Activity Pass) face posibilă cumpărarea unui bilet unic ce oferă acces la mai multe secții aparținând unui singur muzeu, la muzee diferite, dar și conectarea tuturor furnizorilor de activități turistice cu muzeele și alte instituții culturale din România. Astfel, cu un singur bilet achiziționat online, se poate vizita Muzeul Județean Buzău, dar și Muzeul Chihlimbarului de la Colți și Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă”. Biletul unic se poate achiziționa de pe site-ul Muzeului Județean Buzău  (https://www.muzeubuzau.ro/), dar și de pe platforma Booktes.com https://booktes.com/evenimente/bilete-muzeul-județean-buzău

Având în vedere că site-urile web sunt mereu accesibile, înseamnă că biletul poate fi achiziționat de oriunde și oricând se dorește, plata fiind făcută cu cardul, în moneda dorită (leu, euro sau dolar). Validarea biletului, ce are o valabilitate de 60 de zile de la data achiziționării, se va face la intrarea în fiecare muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Muzeul Județean Buzău oferă acest serviciu, nou pentru piața culturală românească, pentru a facilita accesul turiștilor români și străini la serviciile culturale și muzeale ale Buzăului și pentru a oferi experiențe muzeale, turistice și de divertisment cultural de calitate.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: